Lucrări de reparare a carosabilului pe şapte artere mari din Capitală

cristi.ciulei 26 Martie 2013, 15:13:35 12 comentarii
Lucrări de reparare a carosabilului pe şapte artere mari din Capitală

Lucrările de reparare a carosabilului pe mai multe artere din Capitală, printre care bulevardele Iuliu Maniu, Mihai Bravu, Ghencea, Prelungirea Ghencea, Metalurgiei, Calea Vitan şi Şoseaua Fundeni, au fost începute, de reprezentanţii firmelor care au contract cu Administraţia Străzilor.  

Directorul Administraţiei Străzilor, Alina Roman, a declarat că au fost începute lucrări de reparare a gropilor din carosabil care au apărut după perioada de iarnă pe mai multe artere, în timp ce pe Bulevardul Dacia vor fi continuate lucrările de refacere a trotuarelor.

Totodată, vor începe lucrările de refacere a marcajelor rutiere pe bulevardul Regina Elisabeta, Şos. Ştefan cel Mare, Şos. Mihai Bravu şi în zona Izvor.  

Potrivit reprezentanţilor Administra­ţiei Străzilor, repararea gropilor şi trasarea marcajelor pe carosabil sunt dependente de condiţiile meteo. Astfel, este nevoie de temperaturi pozitive nu numai ziua, ci şi în timpul nopţii, certificările cerând ca în timpul zilei să fie înregistrate peste 8-10 grade, iar pe durata a trei nopţi consecutive temperatura să fie de peste 5 grade .

Până la votarea bugetului municipalităţii, lucrările vor fi efectuate pe cheltuiala constructorului, urmând ca ulterior să se încheie contracte subsecvente, prin care să fie demarate lucrări ample de reparaţii şi pe alte artere.


12 comentarii »

  1. Acest articol nu are comentarii.

Lasa un comentariu »